• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Visitors:
284301
TodayToday58
YesterdayYesterday161
This WeekThis Week743
This MonthThis Month581
All DaysAll Days284301

Aarschots Carrosserie Center

Welkom op de website van het Aarschots Carrosserie Center.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, geniet het Aarschots Carrosserie Center van een ijzersterke reputatie.  Naast onze voorliefde voor Amerikaanse muscle cars, kunt u bij het Aarschots Carrosserie Center ook terecht de herstelling van alle merken.

Bij het Aarschots Carrosserie Center bent u als klant geen nummer.  Wij staan garant voor een persoonlijke, snelle en correcte service.

Als erkend hersteller kunt u bij ons terecht voor carrosserieherstellingen van alle merken, car tuning, restauratie van oldtimers, verkoop van Amerikaanse wagens en onderdelen.  Bovendien gebeuren alle carrosserie- en verfwerken met milieuvriendelijke producten.

 

ACC Tuning.  Het Aarschots Carrosserie Center is gespecialiseerd in de herstelling van alle automerken, restauratie van old timers en tuning van auto's.  Bij alle herstellingen en carrosserie werken wordt er gebruik gemaakt van milieu vriendelijke producten.

Over ons

Christian Swinnen heeft als eigenaar en zaakvoerder van het Aarschots Carrosserie Center reeds meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

ACC Tuning.  Het Aarschots Carrosserie Center is gespecialiseerd in de herstelling van alle automerken, restauratie van old timers en tuning van auto's.  Bij alle herstellingen en carrosserie werken wordt er gebruik gemaakt van milieu vriendelijke producten.Zijn passie voor wagens, en zeker voor Amerikaanse muscle cars, zorgt ervoor dat hij nog steeds zelf meewerkt in het atelier.

Klantvriendelijkheid en service zijn voor Christian van prioritair belang.  U zult zich dan ook onmiddelijk thuisvoelen van zodra u bij het Aarschots Carrosserie Center binnenstapt.

Contact:

Statiestraat 45
3390 Tielt-Winge
Tel. 016/56 51 57
Fax 016/56 56 05
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren :

maandag tot vrijdag
van 09.00 tot 18.00 u. (na 18h00 op afspraak)
zaterdag en zondag
gesloten